Ervaar zelf hoe een dagelijks spa-moment  uw leven kan verbeteren.

Het gebruik van een spa is niet alleen bevorderlijk voor uw levensstijl, maar zorgt ook voor een positief effect op lichaam en geest. Als u nieuwsgierig bent of extra voordelen wil te weten komen bij aanschaf van een spa, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Laat het warme water uw lichaam koesteren. Het ontspant de spieren, verhoogt de bloedcirculatie en het brent de bloeddruk omlaag.  Tenslotte zorgt het ook voor een aangename, diepe en ontspannende slaap.

Het spa-ritueel zorgt er voor dat families en vrienden hun sociale leven en persoonlijke relaties verbeteren.

De spa zal voor vele, vele momenten vol ontspanning zorgen!

Het uitnodigende en altijd warme water zal elke dag beter maken en baden zal resulteren in lange, intieme en gezellige gesprekken.
Een bubbelbad is eigenlijk een aankoop voor zowel uw gezondheid als een sociale investering in uw leven.

HOTSPRING

Het echt warme water van uw Hotspring is een aangename streling en omhelzing die elk gebruik voor u in petto heeft. Neem dagelijks een plons in uw spa voor een revitaliserend leven!

GEBALANCEERDE RELATIE

De HotSpring spa maakt ons leven aangenaam en geeft u het rustgevend gevoel van “alles is goed”. Technisch, mentaal, fysiek en spiritueel. We hebben (weer) tijd om met elkaar om te gaan, om ons op elkaar te concentreren.

ALTIJD KLAAR

Uw spa staat altijd klaar om u te ontvangen. Met uw spa kunt u zich volledig opladen wanneer u maar wilt. Een geavanceerd filtersysteem zorgt ervoor dat het water schoon is en de computer stelt de juiste temperatuur in!

Intimate Moments ...

De schoonheid en harmonie in combinatie met een aangenaam gevoel van rust. Stel u dit eens voor in uw eigen huis en ervaar dit geruststellende, aangename moment. Ervaar wat een diepgaand en ontspannend bad u kan bieden!