Softub, een echt wereldmerk!

Softub Inc. is ruim 30 jaar geleden opgericht door Mr. Tom Thornbury in Los Angeles Carlifornia.​ ​Fabrieken in California en Boston produceren jaarlijks duizenden van deze kwalitatief zeer goede, exclusieve, unieke en makkelijk (ver)plaatsbare Softub Spa’s. Met een wereldwijd distributie netwerk is men in alle landen verzekerd van een kwalitatieve organisatie.

In Europa is de distributie, sales en marketing per land georganiseerd. Softub Nederland verzorgt de verkoop, leveringen en service via geselecteerde en kwalitatieve Softub dealers aan de Softub klant. In Zwitserland is het international Marketing Center voor Softub Europa en Wereldwijd buiten USA & Canada gevestigd.

Door de groeiende internationale interesse voor kwaliteits spa’s is Softub al marktleider in meerdere landen, en op weg naar een nummer 1 wereldpositie!

Softub voldoet aan alle huidige en toekomstige Energie voorschriften wereldwijd! Softub is op het gebied van energiezuinigheid en ecologie al ver vooruit op alle andere verkrijgbare spa merken.

Intimate Moments ...