Softub, een echt wereldmerk!

Softub Inc. is ruim 30 jaar geleden opgericht door Mr. Tom Thornbury in Los Angeles Carlifornia.​ ​Fabrieken in California en Boston produceren jaarlijks duizenden van deze kwalitatief zeer goede, exclusieve, unieke en makkelijk (ver)plaatsbare Softub Spa’s. Met een wereldwijd distributie netwerk is men in alle landen verzekerd van een kwalitatieve organisatie.

In Europa is de distributie, sales en marketing per land georganiseerd. Softub Nederland verzorgt de verkoop, leveringen en service via geselecteerde en kwalitatieve Softub dealers aan de Softub klant. In Zwitserland is het international Marketing Center voor Softub Europa en Wereldwijd buiten USA & Canada gevestigd.

Door de groeiende internationale interesse voor kwaliteits spa’s is Softub al marktleider in meerdere landen, en op weg naar een nummer 1 wereldpositie!

Softub voldoet aan alle huidige en toekomstige Energie voorschriften wereldwijd! Softub is op het gebied van energiezuinigheid en ecologie al ver vooruit op alle andere verkrijgbare spa merken.

Nordic Spa

Bij Nordic maakt therapie deel uit van onze S.T.A.R. filosofie. Al onze hot tubs zijn gebouwd om u niet alleen fysieke voordelen te bieden, maar ook psychologische en algemene gezondheidsvoordelen. Nordic’s DTS™, Dual Therapy Systems, biedt een unieke combinatie van een hoog volume whirlpool waterstroom en gerichte jet massage om u de ultieme warmwatertherapie te geven. Jet massage in combinatie met warm, bewegend water werkt om de spanning van de spieren te verlichten en je hele lichaam in een staat van ontspanning te brengen. Je lichaam en ademhaling ontspannen terwijl je in je bubbelbad zit. De hersenen worden geactiveerd om hormonen zoals dopamine en serotonine vrij te geven. Dit zijn “feel good” hormonen, die helpen angst, stress en depressie te verminderen.

Wanneer u uw hot tub gebruikt, wilt u uw leven ontstressen toch? Dus waarom zou je iets dat ontspannend zou moeten zijn stressvoller en complexer maken. Bij Nordic hebben we een eenvoudige visie voor onze hot tub-ontwerpen. We voegen geen onnodige gadgets toe, zodat onze hottub bediening eenvoudig en dus gebruiksvriendelijk blijft. Alles aan een Nordic Hot Tub is ongecompliceerd. Van luchtregelaars tot bedieningselementen aan de bovenzijde tot straalbediening, we houden het eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

CalSpa

Uw Calspa biedt u een van de beste hydrotherapie-ervaringen op de markt van vandaag. U-Select™ jet-opties geven u gepersonaliseerde therapiesessies om uw lichaam te kalmeren, waar het ook nodig is. Van pijnlijke ruggen, pijnlijke schouders, pijnlijke voeten en overwerkte hamstrings, het is niet te zeggen hoe uw lichaam zal profiteren van een adempauze in Cal Spas tub.

Er zijn veel voordelen om uw lichaam en geest te verbeteren met een spa. Bij Cal Spas zijn we trots op de onze uitgebalanceerde spa’s van Amerikaanse makelij. We wijden ons aan het bouwen van de meest duurzame en functionele spa die vandaag op de markt verkrijgbaar is. Het is noodzakelijk dat het water in uw spa gezuiverd blijft en met ons filtratiesysteem maken we het u gemakkelijk.

De Cal Spas levensstijl gaat over meer dan het creëren van een leuke en ontspannende plek om te genieten van het gezelschap van vrienden en familie – het gaat ook om het omarmen van een nieuwe levensstijl van gezondheid en welzijn die hydrotherapie kan bieden.

Platinum Spas

Design en functies van wereldklasse met innovatie in de voorhoede met twee decennia ervaring.
Het merk Platinum Spas werd in 2016 opgericht, hoewel Superior Wellness (toen Superior Spas) het assortiment eigenlijk al sinds 2013 verkocht.
Platinum Spas biedt de breedste keuze aan bekroonde hot tubs en zwemspa’s in de Superior Wellness-groep.
Met de drie fabrieken in China die Platinum Spas-producten produceren, ligt het volledige proces van het ontwerp tot oplevering in eigen handen. Platinum Spa’s zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame componenten.

We richten ons op het verbeteren van wellness en bieden een wereldwijd assortiment bekroonde hot tubs, zwemspa’s en andere gerelateerde producten om aan de behoeften van elke klant te voldoen.
Onze producten zijn gericht op het verbeteren van het welzijn, u helpen ontspannen, quality time doorbrengen met geliefden en een gelukkiger en gezonder leven leiden. Superior Wellness biedt uitzonderlijke hot tubs en zwemspa’s om aan de behoeften van elke klant te voldoen.

Avantopool

Pure kou door de beste technologie. De Finnen zijn koude experts. Lang geleden realiseerden we ons de gezondheidsvoordelen van kou door in het winterwater te zwemmen of in de sneeuw te rollen terwijl we een pauze namen van de sauna. Het is dus geen wonder dat ’s werelds meest geavanceerde koude zwembaden ook uit Finland komen.

De draagbare Avantopool koude zwembaden brengen de voordelen van ijszwemmen voor iedereen en overal mogelijk. Ze zijn altijd klaar voor gebruik en u kunt het schone water met één druk op de knop aanpassen aan de gewenste temperatuur. Avantopool brengt het ijsgat naar de sportschool, de kleedkamer van uw team, uw werk of thuis – het hele jaar door.